Magyar Ízek

Tudtad? Köles – ősi, magyar, tápláló, egészséges

A köles a legősibb magyar alapanyag. Sokféle étel készíthető kölesből, kenyérfélék, lepények, köretek, kásák. Aki ma egészségesen akar főzni, annak konyhájából nem maradhat el a köles. Túl azon, hogy lúgosít, gluténmentes de tápanyagban gazdag is. Az Alföldön fellelhető még a mai napig is a fogyasztásának szeretete. Sokszor töltik hurkába, sőt elfogadott étel volt még böjt… Tovább »

Napi köret

A rizs, krumpli, tészta hármason túl is van élet étel. De még milyen! Izgalmas és szépséges köret kompozíciókat variálhatsz egy kis kreativitással! 😉 Imádom, amikor az étel, ami az asztalra kerül, azon túl, hogy természetesen finom és egészséges, még színes is. A szürke, borongós téli hétköznapokba rengeteg színt vihetünk, ha megszínesítjük, amit megeszünk. PÜRÉSÍTS! A burgonyapüré… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!